Çin menşeili otomobil üreticisi olan Geely Zeekr 009'un iç ve dış konsep tasarımlarını paylaştı. Geely markasının ikinci elektrikli araç modeli olan Zeekr sportif bir direksiyon ile bizleri karşılamaktadır. 15,4 inçlik ekranı ise oldukça kullanışlı ve dokunmatiği kaliteli ürünlerden oluşmaktadır.

Zeekr , konsept olarak hem sportif hem de yüksek modern bir hava düşünülerek tasarlanmıştır. Bu noktada ön iki koltuğun arasında iki adet bardak koyma alanı bulunmaktadır. Burada daha çok iş insanlarına mesaj vermek istediğini görmekteyiz. Araç içinde telefon veya diğer elektrikli cihazlarınız şarj etmek için de bir adet kablosuz ped bizleri konsolun hemen altında karşılamaktadır.

Araç içerisinde toplamda altı koltuk bulunmaktadır. Bu koltukların her birinde bir çift hoparlör bizlere kaliteli ses hissiyatını sunmaktadır. Ayrıca ortada bulunan iki koltukta da bardak tutucu bulunmaktadır. Ayrıca leptop kullanımı veya ayakları uzatmak içinde akatlanır masa bulunmaktadır. Ön koltukların ortasında bulunan 15,4 inçlik dokunmatik ekran ile tüm ağ işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Zeekr Teknik Özellikleri

Zeekr 009 ' elektrikli otomobilde iki elektrik motoru bulunmaktadır. 534hp (392kW) lık bir güç çıkışı araca destek vermektedir. Aracın uzunluğu açıklanan verilere göre 5.209 mm ile devasa bir uzunluk. 2024mm genişliğinde 1856mm uzunluğunda olan Zeekr 009 araçları banttan indirmek için önümüzdeki yılın ilk çereğini beklemektedir.

Peki bu araç ne kadar tutunabilir ? Zeekr 009 lansmanı oldukça zevkli ve çeşitli geçti. Fakat burada kıyas yapabileceğim ve satış rakamlarını tahmin edebileceğimiz tek delil Zeekr 001'in 45.000 adet satmış olmasıdır. Aynı başarı bakalım 009 modelinde de yaşanacak mı ?

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!