Elektrikli motosiklet alanında kendini geliştirmeye devam eden Zero Motorcycles 2023 Model DSR/X ile elektrikli motosiklet topluluklarını heyecanlandıracak bir yeniliğe imza attı. Yeni 2023 Zero SRS And SRF off-road tutkunlarına hitap eden farklı bir şasiye sahip olmasının yanında 17,3 kWh lık güç paketi de motor meraklılarını heyecanlandıran detaylar arasında yer aldı.

İki farklı motor seçeneği ile satın almak isteyen kullanıcılar için ayrı tasarlandı. Tork ve beygir miktarlarına göre tercih yapılabilmektedir. Motosikletin yanında ayrıca 6kW ‘ya kadar desteklenen bir şarj adaptörü de bulunmaktadır. Hızlı şarjı destekleyen bu adaptör 6 kW Hızlı Şarj ile bir saatte yüzde 95 pil oranını doldurabilmektedir.

2023 model için, SR/F siyah ve altın renklerinin kullanıldığı yeni , sportif bir görünüm bizleri bekliyor ve 24.000 $ fiyatına raflarda perakende fiyatı olarak yer alacaktır.Bir diğer model olan 2023 SR/S ise 23.995 $ fiyatındansatışa başlayacak ve asfalt grisi ve camgöbeği renk cümbüşü ile yollarda olacaktır. 2023 Modelleri Amerika’da yer alan Zero Motorcycles mağazalarında şuan için stokta bulunmaktadır. Ülkemize hangi dönem ne zaman gelir şuan için net bir bilgi yoktur.

Zero SRS And SRF İçin Yeni Piller

2023 Zero SRS And SRF Modellerinde en fark edilen değişim ise araç içindeki pillerde yaşandı. DSR/X te bu pillerdeki detaylar şu şekilde. 300 KM’lik bir şehir menziline sahip olacak , 150 KM’lik bir otoyol menzili mevcut. Ayrıca 140 beygir ,140 lb-ft tork ve 100 beygir 160 lb-ft tork olarak iki farklı motor tercihi ile karışımıza çıkmaktadır. Kullanıcılar bütçelerine göre ve motor seçeneklerine göre istedikleri motor gücünde ve tork gücünde araçlarını seçebilecek.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!