Astra Electric, hatchback ve Estate olarak sunulacak ve fiyatların yaklaşık 35.000 £'dan başlaması bekleniyor.

Opel markasının elektrikli otomobil alanında lider olma savaşı başladı.Fitili ateşleyen otomobil ise Astra Electric. Beş kapılı ve Sports Tourer olarak iki model 2023 yılında satışa çıkacak. İki otomobil için de tahmin edilen menzil 300 kmnin üstüne olması.

Astra'nın Vauxhall'ın ana şirketi Stellantis'in EMP2 platformuna taşınmasıyla, 270 nm tork sağlayan ön çekişli bir motor ve 54 kwh pil takımı ile yeni Astra'lar elektrikli otomobil Dünya'sında 2023 yılı itibari ile yer almaya başlayacak.

Opel Astra Electric Teknik Özellikleri

Opel Astra Electric (2023) teknik özelliklerine bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bir kaç bilgi vermek gerekirse, otomobilin azami hızı 170 km/s'dir. Ayrıca 100 km/s ulaşması sadece 8.5 saniye sürmektedir. 

54 kWh pil grubuna sahip olan elektrikli otomobil, 5 saat 30 dakikada ev ortamında şarjını tamamlamaktadır. Eğer bir hızlı şarj noktasını tercih edecekseniz 26 dakikada 100 kw güç aktarımı ile %80 oranında otomobilinizi şarj edebilmektesiniz.

Opel Astra Sports Tourer Electric (2023) teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse, otomobil aynı pil grubuna sahiptir. 300 kilometre menzile sahip olan Tourer modeli daha geniş aileler için tasarlanmıştır. Bagaj hacmi 5 kapılı modele göre neredeyse iki kat fazladır. 516 litre bagaj hacmine sahiptir.

İki otomobil için daha fazla detaya ulaşmak için bağlantıları kullanabilir veya modeller sayfasından tüm teknik detaylarına erişebilirsiniz.

Opel Astra electric

 Opel Astra Electric Fiyatları Ne Kadar?

 Opel Astra Electric Fiyatları 35.000 £ ile 40.000 £ arasında başlaması bekleniyor. 2023'ün ilk günleri itibari ile bu otomobillere sahip olmak isteyen müşteriler başvurularını bulunmaya başlayacaktır.

Beş kapılı Astra modelinin teslimatlarının haziran ayı itibari ile başlaması beklenmektedir. Bu teslimatlar şuan için İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinde gerçekleşecektir. Türkiye'ye bu otomobillerin ne zaman getirileceği şuan soru işareti olarak kalmaktadır.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!