Xiaomi MS11 Elektrikli Arabasının ilk görüntüleri Çinli bir youtuber tarafından paylaşıldı. Elektrikli bir sedan otomobil ile otomobil dünyasına hızlı bir giriş yapmayı planlayan Xiaomi 2024 yılında otomobilin lansmanını gerçekleştirecek.

Xiaomi'nin otomotiv dünyasına girişi, markanın iki yıl önce bir elektrikli otomobil üretme kararını açıklamasından bu yana birçok farklı olaya sebep oldu. İlk elektrikli arabalarının gelişimi, bu nedenle, hem meraklıların hem de endüstri uzmanlarının büyük ilgisini çekmiş ve otomobil dünyasında heyecan uyandırmıştı. Şirketin CEO'su ilk elektrikli otomobilin 2024 yılında piyasaya giriş yapacağını söyledi.

 

Geçtiğimiz yılın sonunda, Xiaomi'nin ilk test aracı ortaya çıktı.En azından yapamaz denilen ve olumsuz haberleri geride bırakacak haber oldu. Aracın zorlu hava koşullarında performansını ve güvenilirliğini sağlamak için geçtiğimiz kış sezonunda detaylı testler tamamlandı.

Xiaomi MS11 otomotiv endüstrisinde ve teknoloji meraklıları arasında heyecan yaratıyor. Otomobil pazarında neler yapacağı heyecanla beklenen otomobilin şuanki en büyük rakibi TESLA. Çin'de Tesla en çok satış yapan elektrikli otomobil markası. Bu rekabeti sona erdirecek otomobil ise ilk tanıtım gününü heyecanla bekliyor.

MS11 Elektrikli Araba Detayları

Şuan otomobil hakkında bizlere bilgi sunacak tek enstrunman elimizdeki video. Test araçlarından aşina olduğumuz detay gizleme methodu bu çinli otomobil içinde geçerli. Aracın videoda her bir dört yanının kapalı olduğu ve tasarım hakkında bizlere sadece "Sedan" bir model olduğunu söylüyor.

Birçok insan otomobilin başka bir markaya ait olabileceğini belirtese de video kaydı alan blog sahibi aracın kesinlikle Xiaomi markasına ait olduğunu belirtiyor. Daha yakından incelediğinde, otomotiv camiasında dolaşan el boyaması Xiaomi otomobil konsept sanatına çarpıcı bir şekilde benzeyen farların ayırt edici üçgen şeklini fark etti. Arabanın boyutlarına baktığında, boyut olarak olacağı ve muhtemelen sedan sınıfına ait olacağı sonucuna varıyor. MS11, alçak duruşu ve uzun ön ve arka sarkıntıları sayesinde zaten etkileyici bir şekilde sportif araç olduğu gözlemleniyor.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!