Geçtiğimiz ay Alman otomobil şirketi Volkswagen, yeni ID.7'yi üst orta sınıf için bir elektrikli otomobil sedan olarak tanıttı. Bu otomobil serisinin en hızlı aracı olan ID.7 GTX'in dünya tanıtımı yaz sonunda yapılacak. Fakat elektrikli otomobil için ilk edinen bilgiler ise şu şekilde.

ID. ailesinin elektrikli otomobillerinin en güçlü ve son araç serisi, iki motordan oluşan dört tekerlekten çekiş sistemi ve çok sayıda sportif tasarım öğesiyle harmanlanan bir otomobil., Yeni GTX modeli, Münih'teki IAA Mobility'de (05-10 Eylül 2023) tarihleri arsında tüm Dünya'ya sunulacak.

Elektrikli otomobilin iç detaylarında, aracın sportif bir yapıya sahip olduğunu belirten koltuk işleme detayları bulunmaktadır. Ayrıca, ön panelde ve kapılarda kırmızı GTX kontrast dikişler de bu tasarıma eşlik etmektedir. Dış görünüşte ise otomobilin siyah bir hakimiyete sahip olduğunu görebilirsiniz. Siyah tavan kaplaması ve renkli camlarla birlikte, ID.7 GTX'te "güçlü ve aynı zamanda bağımsız bir görünüm" mesajını kullanıcılara sunmaktadır.

id.7 gtx

Bir önceki modeller ID.4 ve ID.5 GTX 'de olduğu gibi, ID.7 GTX'in çift motorlu dört tekerlekten çekiş sistemi bulunmaktadır. Volkswagen tarafından geliştirilen özel yazılım, optimum verimlilik, dinamiklik ve sürüş kararlılığını arttırmayı hedeflemektedir.

Otomobilin mühendisleri yapmış oldukları açıklamlarda, "Sadece sürüş değil, aynı zamanda tüm fren, direksiyon ve şasi kontrol sistemleri, seçilen sürüş profiline bağlı olarak sürüş dinamikleri şöför tarafından kontrol ediliyor" diye açıklıyor. "Sedanın şasisi ve direksiyonu, modüler elektrikli sürüş matrisi (MEB) temelinde temel olarak daha da geliştirildi ve sürüş profillerinin seçimi sayesinde, konfor ve sportiflik arasında geniş bir aralık sağlıyor. ID.7 GTX böylece ID'nin en üst modeli olma iddiasının altını çiziyor."

Yüzde yüz elektrikli "performans modelleri" ile yeni ürün markası GTX, iki yıldır Alman şirketinin portföyünün bir parçası olmaktadır. Dinamik araçlar elektrikli hareketliliği, sürdürülebilirliği ve akıllı sportifliği bir araya getiriyor ve sağlayıcının reklamını yapıyor. "Dinamik tasarım aynı zamanda yüksek kaliteli GTX modellerinin özel karakterinin ve tanınma değerinin altını çiziyor."

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!