Volkswagen'nin 2011 ile 2019 yılları arasında üretilen Beetle'ın elektrikle çalışan halefini yeniden piyasaya sürebileceğine dair her zaman söylentiler oldu. Şimdi Wolfsburg merkezli şirket, elektrikli otomobil ailesi kimliğinden karşılık gelen bir model hakkında spekülasyonları kızıştırıyor.

Volkswagen, ID. modellerini beyaz perdeye taşıyor: Yaz aylarında Netflix yayın platformuna gelen animasyon aile filmi “Miraculous: Ladybug & Cat Noir”da, kahraman karakterler Alman üreticinin elektrikli arabalarını kullanıyor. Buna kimlik kavramı da dahil. böcekler “E-mobilite harika ve heyecan verici. Karakterlere ve hikayeye mükemmel bir şekilde uyuyor. Popüler film karakterlerinin, Volkswagen ID'mize ait tamamen elektrikli çeşitli arabalarla maceralarını paylaşmasından çok memnunuz. Deneyim ailesi, ”dedi VW Baş Pazarlama Sorumlusu Nelly Kennedy yaptığı açıklamada.

Filmin tarzına uyarlanmış fütüristik bir görünüme sahip iki şehir arabası, ana karakterlere atanmış: Cat Noir, SUV coupe ID.5'i kullanır ve Uğur Böceği, elektrikli bir Beetle'ı inceler. Diğer iki kahramanın da elektrikli arabaları var: Kimlik. Vizzion ve minibüs kimliği. vızıltı

“Bu iş birliği, markayı ve kimliğimizi getirmeyi amaçlıyor. aileyi daha da duygulandırmak için. Bu, Volkswagen'e kimliği kullanma fırsatı verir. Aileyi geniş bir aile kitlesine cana yakın bir şekilde sunmak,” diyor Kennedy. ID'nin olası seri üretim şansı ile ilgili olarak. Böcek yorum yapmıyor. Filmdeki ikinci çalışma, kimlik. Vizzion, bu yıl piyasaya sürülecek olan ID.7 elektrikli sedanın öncüsü olarak kabul ediliyor. Gösterilen Beetle daha fütüristik görünüyor, olası bir üretim aracı önemli ölçüde farklılık göstermelidir.

Focus.de geçen yıl Volkswagen Beetle'ın 2025'ten itibaren elektrikli otomobil olarak geri dönebileceğini bildirdi . Daha sonra muhtemelen VW ve grubun diğer markalarının mevcut Stromer neslinin kullandığı modüler elektrikli otomobil yapım kiti MEB üzerinde dört kapılı olarak sürecek. Yeni Beetle'ın adı hala açık. Çalışma başlığı şu anda kimliktir. böcekler

MEB platformundaki modelin arkadan çekişli mi yoksa 2025 için planlanan giriş seviyesi VW ID.2 ve Cupra UrbanRebel modellerinde olduğu gibi önden çekişli mi olacağı da henüz bilinmiyor. VW ID'nin performans yelpazesi. Rapora göre Beetle'ın 110 ile 221 kW (150/300 hp) arasında olması gerekiyor. Temel versiyonun menzili 350 kilometre olmalıdır. Fiyat oldukça yüksek belirlenmeli, 30.000 Euro'nun altında kimlik olmalıdır. 

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!