elektrikligaraj.com olarak Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili olan TOGG T10X  siparişini verdik. Umarız gerçekleşecek kurada bizlere nasip olur ve sizlere TOGG T10X modelini daha detaylı bir şekilde test edip sunabiliriz.
 

TOGG T10X Başvurusu Nasıl Yapılır?

        TOGG siparişi vermek için öncelikle bir Tru.ID profilinin oluşturulması gerekmektedir. Kullanıcılar, profil oluşturduktan sonra, Togg T10X aracının üç farklı versiyonu arasından tercih ettikleri versiyonunun donanımını, rengini ve jantlarını belirleyebilirler. Ardından,         kullanıcılar dijital cüzdanları üzerinden 60 bin TL tutarındaki kapora ödemesini yaparak ön siparişlerine katılabilirler.

        Sipariş etmek istedikleri versiyon ve donanım özelliklerini belirledikten sonra, e-cüzdanlarında yeterli bakiye (60 bin TL) bulunan kullanıcıların ön sipariş süreci tamamlanmış olacaktır. Ön siparişler 24 Mart Cuma gününe kadar toplanacak ve ardından çekilişe geçilecektir. Çekiliş, 28 Mart Salı günü noter huzurunda gerçekleştirilecek ve sipariş hakkı kazanan kullanıcılar belirlenecektir.

TOGG T10X Çekiliş Tarihi

        TOGG çekilişine katılan kullanıcılar, öncelikle akıllı cihazlarını istedikleri model, renk ve donanım seçeneklerine göre konfigüre edebilecekler. Daha sonra, ön ödeme yapmak için gereken 60 bin TL'lik tutarı dijital cüzdanları üzerinden ödeyerek ön siparişlerine katılacaklar.

        Ön sipariş dönemi sona erdikten sonra, noter huzurunda gerçekleştirilecek dijital çekiliş sistemi ile sipariş hakkı kazananlar belirlenecektir. Bu şekilde, teslim alma hakkı kazanan 12 bin kişinin isimleri de 28 Mart Salı günü açıklanacaktır. Teslimat önceliği de sipariş hakkı kazanma sırasına göre belirlenecektir.

TOGG Kurası Çıkmaz ise Geri Ödeme Yapacak Mı?

        TOGG kurasına katılabilmek için 60 bin TL' lik bir ödeme gerçekleştirmek gerekmektedir. Bu ödemenin amacı sonradan cayacak insanların sayısını azaltmak ve gerçekten TOGG almayı düşünen kullanıcıları kuraya çekmektedir. Bu kuranın sonuçları 28 mart 2023 tarihinde belli olacaktır. 

        Eğer gerçekleşen kurada TOGG aracı sizlere çıkmaz ise 14 gün içerisinde ödeme gerçekleştirdiğiniz bankanıza 60 bin TL kura ücreti iade edilecektir. Bundan dolayı kuraya katılmak isteyen kullanıcıların gönlü rahat olabilir.

 

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!