TOGG Ön Siparişleri Şubat 2023 ayında başlıyor. Otomobilleri teslim tarihi ise Mart 2023 olarak belirlendi. TOGG ön siparişinde bulunma aşamasında TOGG fiyatları da açıklanacak.

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG şubat ayında ön siparişleri toplamaya başlıyor. Otomobil severler siparişlerine 2023 mart ayında kavuşacak. Yerli ve milli teknoloji hamlesi olan TOGG ön siparişinde kullanıcılar istediği renk seçiminde bulunabilecek. Pamukkale, Oltu, Gemlik, Kapadokya ve Anadolu renklerinden dilediklerini sipariş edebilecekler.

TOGG Ön siparişleri esnasında iki farklı motor ve pil seçeneği de bulunması bekleniyor. 500km ve 300 km menzile sahip iki farklı pil takımı bulunan araçdan biri tercih edilebilir olacak. Ayrıca ön çekiş ve dört çekiş olmak üzere iki farklı motor seçeneği de yine karşımızda yer alacak. Ön sipariş öncesi TOGG liste fiyatları da açıklanması bekleniyor.

29 Ekim günü ilk TOGG banttan inmeye başladı. Gelecek bir buçuk yıllık planlamada sadece iç pazara üretim yapılacak. Bir buçuk yılın ardından edinen tercübe ve hata kontrollerinin ardından yurtdışı pazarlarında TOGG'u görebileceğiz. Yurtdışı pazarda oldukça fazla rekabet bulunmaktadır. Burada en çok merak edilen konu bu pazarda TOGG tutunabilecek mi ? İlerleyen yıllar içinde yenilikçi özelliklerin araca entegre edilmesi ile umarız Dünya'da tanınan bir marka olacağız.

TOGG Teknik Özellikleri

Motor: İki farklı motor seçeneği bulunacak. Dört çekiş ve ön çekişli iki farklı model yer alacak.

Batarya: 300+ km ve 500+km seçeneği ile iki farklı batarya seçeneği ile sipariş verebileceğiz.

Hızlanma : TOGG 0'dan 100'e 4,5 saniyede ulaşabiliyor.

Renk: Anadolu, Oltu, Kapadokya, Gemlik, Pamukkale gibi renk seçenekleri bulunacak.

TOGG Ön Sipariş Tarihi : Şubat 2023

TOGG Teslim Tarihi : Mart 2023

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!