İkinci Kodiaq nesli ile Skoda, dünya çapında başarılı SUV modelini daha da geliştiriyor. Model ilk kez bir plug-in hibrit olarak da sunulacak. Resmi sunumdan önce üretici marka, teaser görüntüleri ve ilk detayları yayınladı.

Kodiaq'ın yeni sürümü, özellikle üçüncü sıradaki yolcular için daha da farklı bir tasarım ve daha fazla alan getiriyor. Ek olarak, model 4758 milimetre uzunluğa (+61 mm) kadar büyüme özelliğine de sahiptir. Genişlik 1864 milimetre, yükseklik ise 1657 milimetre olarak belirlendi. Bagaj bölmesi hacmi 75 ile 910 litre arasında değişebiliyor.

Elektrikli otomobil içeride, ikinci nesil, yeni bir 12,9 inç dokunmatik ekran, direksiyon kolonundhttps://elektrikligaraj.com/skoda-modelleri-282.htmla bir vites seçici, manuel ve dijital kontrollerin bir sentezi ve düzenli bir orta konsol dahil olmak üzere revize edilmiş bir iç konsepte sahip.

Motor yelpazesi, 110 kW (150 hp) ile 150 kW (204 hp) arasında güç sağlayan iki benzinli motor ve iki dizel motorun yanı sıra bir de plug-in hibrit varyantı içeriyor. 25,7 kWh yüksek voltajlı bataryası ile ikincisi, 100 kilometreden fazla elektrik menzili sunuyor. 11 kW çıkışlı duvar kutularından ve AC şarj noktalarından beslenebilir. 50 kW'a kadar DC şarj mümkündür.

Yeni Kodiaq'ın güvenlik özellikleri, üreticiye göre "daha da gelişmiş" yardım sistemlerini ve ikinci nesil Matrix LED farları içeriyor. Ayrıca uçakta: bardak tutuculu arka saklama bölmesi ve iki akıllı telefonu aynı anda şarj eden ve aşırı ısınmaya karşı koruyan çift telefon kutusu gibi yeni ayrıntılar.

"Kodiaq, 2016'daki SUV atağımız için başlangıç ​​sinyalini verdi ve o zamandan beri Škoda modelleri için tam bir başarı oldu. Güçlü ve kristal tasarım dili, ferah iç mekanı ve mükemmel karşılığı ile birçok yeni müşteri kazandı ve uluslararası ödüller topladı. Škoda Auto CEO'su Klaus Zellmer, "Plug-in hibrit sürücü de dahil olmak üzere ikinci nesil, bu başarı öyküsüne yeni bir bölüm eklemek için tüm gereksinimleri karşılıyor" dedi.

Yeni Kodiaq sonbaharda sunulması bekleniyor. Skoda, üretimi durdurulan modeli en son 33.430 Euro'ya satılıyordu. Plug-in hybrid'in fiyatı ise 40.000 Euro'nun oldukça üzerinde olması bekleniyor.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!