Skoda şimdi dört çekişli Enyaq Coupé iV 80x elektrikli otomobil için siparişleri kabul ediyor. SUV varyantında olduğu gibi , birlikte 195 kW (265 hp) sistem çıkışı üreten iki elektrik motoru kullanılır. Müşteriler artık dört tekerlekten çekişe de sahip olan Enyaq iV 80x SUV versiyonunu da sipariş edebilecek.

Enyaq Coupe iV 80x, 0'dan 100 km/sa hıza 6,8 saniyede ulaşır. Azami hız elektronik olarak 160 km/s ile sınırlandırılmıştır. 82 kWh (net 77 kWh) gücündeki batarya, WLTP döngüsünde 528 kilometre menzil sağlıyor.

Skoda , Enyaq Coupe iV 80x'i 56.650 Euro'dan Avrupa'da satışa çıktı. İç mekanda, standart Design Selection Loft, kendisini “modern, sade ve temizlemesi kolay malzemelerle tanıdık” olarak sunan resmi tanımlar. Gri ve siyah tonlar zarif, zamansız bir görünüm sağlıyor” diyor üretici.

Enyaq Coupe iV 80x'in standart donanımı, LED farlar ve arka lambalar, 19 inç alaşım jantlar, sürüş profili seçimi ve çok işlevli düğmeler içeren bir direksiyon simidini içerir. 2 bölgeli klima sistemi Climatronic, ön ve arka park sensörleri ve bir geri görüş kamerası da dahildir. Asistan sistemleri açısından araç, diğer özelliklerinin yanı sıra, yaya ve bisikletli algılama özellikli ön radar asistanının yanı sıra şehir içi acil durum freni, trafik işareti tanıma, şeritten ayrılma uyarısı, hız sabitleyici ve hız sınırlayıcıya sahiptir.

Bağlantı söz konusu olduğunda, Enyaq Coupe iV 80x, navigasyon sistemi, hareketle kontrol, sesli asistan ve Bluetooth dahil olmak üzere bağımsız 13 inç dokunmatik ekranla öne çıkıyor. 5,3 inç ekrana sahip Dijital Kokpit, hız, menzil ve tanınan trafik işaretleri gibi bilgileri direksiyon simidinin üzerinde görüntüler. Kablosuz SmartLink ile akıllı telefonlar, Android Auto ve Apple CarPlay aracılığıyla araca kablosuz olarak bağlanabilir. Bir baş üstü ekranı bir seçenek olarak mevcuttur. SUV varyantı Enyaq iV 80x, 51.150 Euro'dan başlayan fiyatlarla tekrar sipariş edilebilir.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!