2017 yılında kurulan İngiliz merkezli şarj şriketi Ohme, Alman otomobil grubu olan Volkswagen Grup ile resmi şarj ortaklığı kurdu. Anlaşma Skoda, Cupra ve Seat gibi Wolkswagen grubu içerisinde yer alan tüm marka ve modelleri kapsıyor. Bu grup içerisinden sadece Audi, şarj ortağı olan Poppoint'e bağlı kalmaya devam edecek.

Volkswagen Grubu Grup Direktörü Alistair Shields basına vermiş olduğu açıklamalarda: “Bu yılın başlarında, önde gelen ev duvar kutusu sağlayıcıları hakkında bir inceleme gerçekleştirdik ve müşteri geri bildirimlerinden, karbon optimizasyonu ile birlikte akıllı ve akıllı şarjın en büyük beklentileri arasında olduğu açıktı. bir wallbox provizyonu için, bu yüzden Ohme'yi seçtik. Ödüllü Home Pro ürünü ve müşteri hizmetlerine karşı mükemmel tutumu, pazarda açık bir farklılaşmayı temsil ediyor.” dedi.

Ohme şriketinin vaat ettikleri arasında; direkt olarak internet şebekesine bağlanma özelliği, en ucuz tarifeden elektrik aktarımı sağlanması ve otomatik şarj aktarımıdır. Daha çok ev ve iş ortamlarında tercih edilen Ohme markası günlük kullanımda şarj istasyonlarına gitmeden kendi ortamınızda aracınızı şarj etmeye olanak sağlamaktadır.

Özellikle Almanya'da yaşanan enerji krizinden sonra ucuz elektriği arayan firmalar bu ür anlaşmalar ile kullanıcıları için kolayıklar sağlmak istemektedir. Bu noktada elektrikli otomobil sahipleri alacakları bir Ohme cihazı ile ucuz elektrik saatlerinde araçlarını prize takabilecektir. Bu şekilde tasarruflarını kolay bir şekilde gerçekleştirebileceklerdir.

Bu anlaşma Vw için iyi bir fırsat gibi drurken aynı zamanda 2017 yılında kurulan şirket için de oldukça iyi bir fırsat. Hem markanın tanıtımı hem de büyük bir EV filosu ile anlaşması Ohme için yeni kapıların açılmasına olanak sağlayacı kesin. Bir çok yatırımcı gigacorn adını yakıştırığı ohme şirketi için sıraya girmiş durumda diyebiliriz.

 

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!