Alman elektrikli otomobil markası olan Next e GO Mobile SE , e.wave X elektrikli otomobil satışlarının lansmanı da dahil olmak üzere Paris Otomobil Fuarı'nda bilgiler vermeye devam ediyor.

Fabrika bantından inen ilk e.wave X otomobilleri, haziran ayından itibaren ön satış talebinde bulunan kullanıcılara sipariş teslimi başlanacak.Ön sipariş veren kullanıcılara özel farklı renkler ve döşeme detayları, bu müşterilerin bu özel dönemde kendi araçlarını ilk özelleştiren elektrikli otomobil sahipleri olmalarını sağlıyor. Özel tasarımlara sahip bu otomobil sahipleri araçlarına 1 aralık 2022 tarihi ile ulaşmaya başlayacak.

e.wave X modeli  135 km/s'lik bir en yüksek hıza sahiptir. Araçtaki pil zamanla deforme yaşanması ihtimali ile değiştirilebilir ve WLTP testlerine göre 163 km'lik bir menzile sahiptir. Uygun hava koşulları ve ortamlarda bu menzil 240 kilometreye kadar ulaşabilmektedir. Satış lansman verileri 240 km olarak verilmiştir.

e.wave X modeli sadece 3 metre 41 cm uzunluğunda olup 86 kWh'lık bir pile sahip %100 elektrikli bir otomobildir. Ayrıca araç 11 kW'lık bir bağlantı noktası kullanılarak şarj edilebiliyor. e.wave X şuan için belirlenen satış fiyatı ise 24.990 €'dur.“e.GO'da basitliği, pratikliği ve döngüselliği, misyonumuz ve insan ırkı olarak karşılaştığımız bazı zorluklara çözüm olması için geniş ölçekte yaptık. Bu nedenle insanları sürdürülebilir yolculukları boyunca güçlendirmek için inovasyon ve teknolojiden yararlanıyoruz. Geleneksel yakıt ikmali kadar hızlı ve kullanışlı, ancak gezegenin sınırlı kaynakları veya enerji altyapısı kadar ağır olmayan bir şarj çözümüne sahip bir kentsel EV sunmak veya müşterilere sürdürülebilir mobilite tercihlerini güçlendirebilecek yenilikçi finansal çözümlere erişim sağlamak. bu bağlılığın yansımaları, diye açıklıyor e.GO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vezvaei.

 

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!