Çin'e ait İngiliz markası MG, 2021'de ilk defa söz edilen Roadster konsept Cyberster'ı tüm Dünya'ya tanıttı. Elektrikli MG Cyberster'ın 2024 yılında Avrupa'da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

MG Motor Yönetim Kurulu Başkanı Guy Pigounakis yapmış olduğu açıklamada, "Performans DNA'mızı yeniden ziyaret eden ve sürücüyü her seviyede heyecanlandıran bir MG'yi tanıtmanın tam zamanı," dedi. "MG elektrikli, sportif bir geleceğe hazır ve 100. yılımızı kutlamak için mükemmel bir yol." olarak da açıklmasına ekleme yaptı.

MG Cyberster Teknik Bilgileri

Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı (CIIT) geçtiğimiz günlerde MG'nin en yeni elektrikli arabasının görsellerini ve teknik detaylarını tüm Dünya ile paylaştı.MG Cyberster dört çekiş bir elektrikli otomobildir.

Öndeki elektrik motorunun en düşük gücü gücü 75 kW ve 150 kW tepe gücü (102/204 hp), arka motor 160 kW ve maksimum 250 kW (218/340 bg) güç üretmektedir. Cyberster'ın Maksimum ulaşabileceği hız ise 200 km/s'dir. Bu otomobilin bataryası veya hızlanması ile ilgili veri ise henüz paylaşıma sunulmadı.

MG tarafından aktarılan verilere göre yeni elektrikli MG, 4535 milimetre uzunluğunda ve dolayısıyla orta büyüklükte bir model. Otomobilin sahip olduğu genişlik ise 1913 milimetre, yükseklik 1329 milimetre ve dingil mesafesi 2690 milimetre boyutundadır. Cyberster'ın boş ağırlığı ise 1985 kilogram olarak aktarılan veriler arasında yer almaktadır.

Cyberster Fiyatı

Çin'den alınan bilgilere göre otomobil uygun fiyata alıcılar ile buluşacak. Hatta daha uygun ve biraz daha zayıf motor gücüne sahip MG modeli de gelecek günlerde elektrikli otomobil Dünya'sına tanıtılacak. MG Cyberster'ın menzili hakkında bir açıklama gelmese de en az 400km olması beklenen veriler arasında yer alıyor.

Otomobilin sadece dış çekim görüntüleri yayınlandı. İç mekan ve kokpit hakkına tahminler yürütülese de gelecek günlerde yeni görseller ile fark yaratacağına eminiz.

Paylaşılan fotoğraflardan elektrikli otomobilin bazı detaylarını fark edebiliyoruz: Kelebek kapılar, ok şeklindeki arka farlar ve açılır tavan bu özellikler arasında yer almaktadır.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!