Japonya merkezli otomobil üreticisi olan Honda en büyük SUV'u olan Prologue'u kısmen tanıttı. 2024 yılında sokaklarda görebileceğimiz olan Prologue oldukça büyük bir SUV modeli olarak bizleri karşılamaktadır. Fakat Honda , aracın detaylarına inmeden üstün körü bir kaç fotoğraf ve bilgi ile tanıtım gerçekleştirdi. Bunun nedenine daha sonra tekrar değieneceğiz.

Dev SUV Prologue Tasarım Özellikleri

Japonya merkezli olan Honda, Prologue'unun tasarımını Amerika'daki tasarım ofisinde kurguladı. Tasarım ve lansman görütüntülerine bakıldığı zaman neon ağırlıklı bir çalışma olduğu direk gözlere çarpmaktadır. Japonya'nın neon sevdası bu model ile devam edeceği gözükmektedir. Dev olarak adlandırdığımız Prologue modeli tam tamında 4 metre 88 santimdir. Bu boyut onun  büyük bir ğil takımına sahip oalcağı hissini bizlere uyandırmıştır.

Yerden yüksekliğide diğer SUV modellerine göre oldukça idealdir. 1 metre 4 santim uzunluğunda olan Prologue 21 inç jantaları ile de gösteriş meraklılarına selam çakmayı ihmal etmiyor. Gelelim ince detaylara ki bunları yakalamak kolay olmuyor. Çünkü sadece görsellerden çıkardığımız ince bilgiler ile aydınlanmaya devam ediyoruz.

Aracın arkasında yazan AWD detayı ile aracın dört çeker olduğu aşikar. Fakat birden fazla paket ile gelmesi beklenen Prologue'da diğer paketler ön veya arka çekişlerden oluşabilir. 4metre 8 santimlik bu dev aracın pil grubu hakkında hernagi bir detay açıklanmadı.Aynı şekilde ağırlık ve tork bilgileri de şuan soru işareti. Fakat aracın iç tasarımına baktığımız zaman gösterge panelinin 11 inçten büyük olması bizleri mutlu eden bir detay. Aracı elektriki yaptık ama fiziksel basılan tuşları iptal edelim düşünesine kapılmamaları da bizleri hoş tuttu. Çünkü sanal tuş ekranlarından kabul edelimki gerekli verimi alamıyoruz.

Sonuç olarak eldeki veriler ile aracın dört çeker ve dev bir SUV olduğu kanıtına vardık. İlerleyen dönemlerde açıklanacak diğer detaylar ile SUV alanında farklı bir heyecan yaşayabiliriz.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!