Fransız elektrikli otomobil üreticisi olan Citroen, Ami modelinin yeni versiyonu olan My Ami Buggy'nin satışlarına online bir şekilde başlıyor.

Citroen Ami'nin yeni sürümü olan Citroen My Ami Buggy, 8 Ağustos'tan itibaren Türkiye'de çevrimiçi olarak satın alınabilecek.

Sınırlı sayıda üretilen My Ami Buggy Fiyatı ise 399.000 TL olarak belirlendi ve satın almak isteyenler kapora ödeyerek sahip olabilecekler.

My Ami Buggy'nin üretimi toplamda sadece 1.000 adet ile sınırlı tutulmuş olup, bu özel araç sadece 9 ülke için üretilecektir. Türkiye pazarı için 100 adet My Ami Buggy ayrılmış durumda.

Citroen My Ami Buggy Özellikleri

Tamamen elektrikli olan Citroen My Ami Buggy, maksimum 45 km/s hıza ulaşabilen, 2.41 metre uzunluğunda dört tekerlekli bir mobilite çözümü olarak öne çıkıyor. Tek bir şarj ile 75 kilometreye kadar elektrikli sürüş menzili sağlayan bu araç, özellikle doğa içindeki sürüşler için gereken menzili sunuyor. Aracın zeminine gizlenmiş olan 5.5 kWh kapasiteli lityum iyon batarya, yolcu tarafındaki kapı eşiğinde bulunan kablo ile kolaylıkla şarj edilebiliyor.

Standart 220 Volt prizde sadece 4 saatlik bir süreçle tam şarj elde etmek mümkün. Citroën My Ami Buggy'nin şarj edilmesi için yolcu kapısının içinde bulunan entegre kabloyu, bir akıllı telefon veya dizüstü bilgisayar şarj etmek gibi standart bir prizde takmak yeterli oluyor. Bu sayede özel bir şarj istasyonuna ihtiyaç duymadan Citroen My Ami Buggy kaç saatte şarj oluyor sorusunun cevabı ise sadece 4 saat içerisinde araç yüzde 100 şarj edilebiliyor.citroen my ami buggy

Citroën My Ami Buggy, doğayla iç içe bir tarza sahip olan haki renkli dış gövde ve siyah koruyucu eklemelerle donatılmış, macera ruhunu yansıtan bir araç olarak öne çıkıyor. Güçlendirilmiş tamponlar, gövde altı korumalar, far çerçeveleri, çamurluk kemerleri, marşpiye kaplamaları ve arka spoyler gibi özgün detaylar, araca özgü bir karakter katıyor. Hem dışarıda hem de iç mekanda parlak sarı ayrıntılarla canlılık ve enerji yaratılıyor. Ön paneldeki kabartmalar ve çamurluklardaki yön okları, dış tasarımda dikkat çekici ögeler olarak öne çıkarken, iç mekandaki asit sarısı dikişler, eşya bölmeleri, kapı açma kulpları ve çanta askılarıyla özel bir ambiyans oluşturuyor.

Citroën My Ami Buggy'nin geleneksel kapıları ve tavanı olmaması, sürücülere çevrenin tadını çıkarma ve özgürlüğün tadını çıkarma imkanı sunuyor. Zorlu hava koşullarına karşı koruyucu donanımlar da seçenek olarak sunuluyor. Yeni fermuarlı plastik kapaklar, dış etkenlere karşı koruma sağlayarak konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Rüzgar, soğuk veya yağmur gibi olumsuz hava koşullarında neredeyse kapalı bir yolcu bölmesi sağlamak üzere tasarlandı. Tavan korumasının yanı sıra, günlük kullanımda kılıflar arkaya katlanarak yolculara temiz hava imkanı sunarken yaz aylarında rahatlıkla çıkarılabilir.

Yenilikçi tavan kapatma sistemi, kullanımı son derece kolay bir hale getiriyor. Fermuarlı, su geçirmez siyah renkli tavan aksesuarı, işlevsellik ve pratiklik sunarak araca bütünlük katan bir stil sağlıyor. Esnek tavan kaplaması, araca bütünsel bir görünüm verirken sürüş sırasında hava akışını azaltıyor. Katlanabilir tasarımı sayesinde çıtçıtlı düğmelerle rahatça sabitlenebilir ve aracın arkasına kolayca yerleştirilebilir.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!