Lüks severlere duyrulur 2023 Mercedes-Benz EQS SUV Tanıtıldı. Gösteriş severler için tasarlanmış dört dörtlük SUV modeli ile Mercedes yargı dağıtmaya devam ediyor. 2023 Mercedes-Benz EQS SUV Süspansiyon ve geri fren tkenoljoisi ile alanında lider olmak için savaşan bir kaplan adeta.

6 Ton ağırlığnda , 18 inç jantlara sahip taş gibi SUV ile Mercedes Benz , lüks severler için tasarlanmış bir üst sınıf bir mühendislik harikası.  Mercedes-Benz EQS Mühendisi Holger E. "EVA2'nin ilk güncellenmesine 2014 yılının sonunda start verdik ve bu mühendislik harikasının bir dizi sedan ve SUV taşıyacağını biliyorduk, bundan dolayı mühendislik baştan itibaren tüm araç sınıflarının gereksinimlerini karşılamak için baştan sonra dizayn edildi ” Bu modelde şaseyi oldukça sağlam tutan Merces ekibi aracı arazi sürüşleri için en uygun koşullara getirmek için çalıştı.

2023 Mercedes-Benz EQS SUV Pil Detayları

Mercedes mühendisleri geliştirlen model için pil seçeneğini tüm kullanıcıları mutlu edecek bir şekilde belirlediklerini aktardı. Yapılan testlerde 490 KM'lik bir menzile sahip olan SUV , hızlı şarj özelliği ile de dikakt çekmektedir. 450 KM'lik pil alanını hızlı şarj teknolojisi ile sadece 31 dakika da doldurabilmektedir. Ayrıca tek bir paket olarak değil ülkelerin iklim ve çevre koşullarına göre farklı pil paketleri ile sunulacağını da belirttiler.

2023 Mercedes-Benz EQS İç Mekan ve Dış Tasarım

EQS 'nin sedan modeli tam bir aerodinamik kralıydı. Fakat SUV modeli de bundan aşağa değil . Sedan modelinden 20 santim daha uzun olmasına rağmen 0,6 cd fark ile rüzgarın etkisinde kalmadan aerodinamiğin temellerine atıfta bulunulmuş. İç tasarımda aracın aydınlkatma sistemi LED'lerden oluşmakta olup , içeriye doğru olan kapı kolları araca zarif bir dokunuş sunmaktadır. Lansman rengi olarak iç koltuk dizaynında bej rengi hakim olurken kumaş olarak da kadife tercih edilmektedir. Arka orta koltukta bir bebek koltuğu detayı da aileleri oldukça mutlu etti.

Her detayında kalite ve lüks içeren EQS Suv modelinin fiyatı ise 127,000 $ dan başlaması beklenmektedir.

Genel Özellikler Tablosu

Çekiş Dört Çekiş
Hızlanma (0-100) 4,5 Saniye
Maksimum Hız 210 km/s
Menzil 460 Km
Şarj Süresi 11 Saat 25 Dakika
Hızlı Şarj Süresi 31 Dakika
Ağırlık 6 Ton
Oturma Kapasitesi 7 Kişi
Fiyat 128,000$

 

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!