Çinli elektrikli otomobil markası Zeekr, Avrupa'da Plugsurfing ile şarj altyapısı iş birliğine girdi. Büyük Shooting Brake 001'in ardından kompakt model X yakın zamanda Avrupa için üretildi. Almanya'daki ilk teslimatların 2024 yılının ilk yarısında gerçekleşmesi planlanıyor.

Zeekr, yerel halka açık şarj altyapısını, sağlayıcı Plugsurfing aracılığıyla Avrupalı ​​müşterilerinin kullanımına sunuyor. Yapılan açıklamaya göre, Plugsurfing çözümünü temel alan “Zeekr Charge” şarj hizmeti, 27 ülkede 500'den fazla operatörün 550.000'den fazla halka açık şarj istasyonunu kapsayacak. Hizmetin, şarj uzmanının beyaz etiket teklifini kullandığı ve otomatik katılım kampanyaları ve özelleştirilmiş uygulama içi resimlerle donatılacağı söyleniyor. Plugsurfing tüm müşteri hizmetlerini devralacak.

"Zeekr, insanların bunu yapmasını engelleyen engelleri ortadan kaldırarak tamamen elektrikli mobiliteye geçişi hızlandırmaya kendini adamıştır... Bu nedenle, "Elektriğe geçişi hızlandırmak için" bunu başarmamıza yardımcı olacak güvenilir bir ortak olan Plugsurfing ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Zeekr Avrupa CEO'su Spiros Fotinos, "Bize e-mobiliteyi herkes için eğlenceli hale getiren bir hizmet sunarak otomobillerimizi geliştiriyoruz" dedi.

“Zekr'in Avrupa lansmanını pan-Avrupa şarj çözümümüzle desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ürün Sorumlusu William Gill, "Avrupa pazarındaki uzun yıllara dayanan deneyimimiz sayesinde, ağımızın güvenilirliği ve kullanıcı dostu olması sayesinde ortaklarımızın sürücülerine gönül rahatlığı sağlayan yüksek kaliteli, modüler bir ürün geliştirdik" diyor. Plugsurfing'in memuru.

Çinli Geely Grubunun bir parçası olan Zeekr, bu ülkede sunduğu modellerin fiyatlarını eylül ayında açıklamıştı. Üst sınıf Shooting Brake 001'in ön siparişi 59.900 Euro'dan başlayan fiyatlarla alınabiliyor. Kompakt SUV crossover X'in fiyatı 44.990 Euro'dan başlıyor.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!