İtalyan markası SWM, Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı ve merakla beklenen fiyatlarını açıkladı.

SWM, Türkiye'de sunacağı ilk araçları şu şekilde sıralıyor:

  1. G01 - Ocak ayı
  2. G01F - Ocak ayı
  3. G05 - Şubat ayı
  4. G03F - Şubat ayı
  5. G03F REEV - Mart ayı
  6. X30L EV - Mart ayı
  • SWM G01F Premium DCT Fiyatı : 1.270.000 TL
  • SWM G01 Elite DCT Fiyatı : 1.199.000 TL
  • SWM G01 Comfort MT Fiyatı : 922.000 TL

swm fiyat listesi

Markanın Türkiye macerasına ilişkin daha önce yapılan açıklamada, "Türkiye otomotiv pazarının dinamik yapısı, uluslararası marka ve şirketlerin Türkiye’ye yatırım yapmasını teşvik ediyor" denildi. SWM, Türkiye'deki varlığını ATMO Grubu aracılığıyla sağlamıştır.

ATMO Grubu Türkiye CEO’su Anton Chernov, SWM markasının Türk müşterileri tarafından hızla benimseneceğine inandıklarını ifade etti. Chernov, "Ulaşılabilir ve iddialı SUV modellerimizle Türk otomotiv pazarına dinamizm getireceğimize inanıyoruz" dedi.

SWM'in Ar-Ge ve üretim kalitesi, BMW tasarımcılarının imzası ve Brilliance-BMW kalite yönetim sistemi kapsamında gerçekleştirilmektedir. Şirket, Avrupa standartlarında üretilen araçlarıyla dikkat çekiyor.

SWM'nin Denizaşırı Ülkeler Genel Müdürü Li Guo, "Türkiye’nin SWM’in dünya çapındaki planında en önemli Avrupa pazarlarından biri olduğunu söyleyerek, Türk müşterilere en yüksek öncelikle hizmet edeceklerini ve kısa sürede Türk tüketicisinin kalbini kazacaklarına inandıklarını" belirtti. SWM, Türkiye'deki pazarındaki başarıyı tasarım, performans, ve güncel teknolojilerle birleştirerek elde etmeyi hedefliyor.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!