Jeep Wrangler 2024, şimdi Avrupa'da satışa sunuldu ve model yılı değişikliğiyle birlikte teknoloji ve tasarım alanında pek çok yenilikle karşımıza çıkıyor. Yenilikler arasında elektrikli sürüş seçeneği de bulunuyor.

Jeep Modellerinden 2024 Wrangler'ın yedi yuvalı ızgarası, siyah dokulu yarıklar ve gövde renginde çerçevelerle çevrelenen gri metal çerçevelerle güncellenmiş bir görünüme sahip. Yenilenen ızgara, soğutma performansını artırmak için daha dar yuvalara sahip. Wrangler, artık satışa sunulacak on bir farklı renk seçeneği ile müşterilere sunulacak. Ayrıca, hard tavan siyah veya araç rengi seçenekleriyle mevcut olacak.

2024 Wrangler'ın iç mekanında, revize edilmiş bir gösterge paneli dikkat çekiyor. Kaplamalı gösterge paneli, kontrast vurgulu dikişlere sahip yeni yumuşak dokunuşlu kumaş veya poliüretan yüzeylere sahip. İç mekandaki diğer yenilikler arasında 12,3 inçlik geniş dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Bu yeni sistem, daha fazla işlem gücüne ek olarak kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto ile daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde bağlanma imkanı sunuyor. Ayrıca, gerçek zamanlı trafik bilgilerini kullanarak navigasyon daha hassas hale getiriliyor.

Yeni yardım sistemleri arasında dikkat asistanı (yorgun veya dikkatsiz sürücü uyarısı), yeni şeritten ayrılma uyarı sistemi (araç şerit işaretlerine yaklaşma veya geçme durumunda uyarı) ve yeni trafik işareti tanıma sistemi bulunuyor. Aracın ekranında sürücüye trafik işaretleri gösterilebiliyor. Ayrıca, 2024 Wrangler, birinci ve ikinci sıralar için mevcut yan hava yastıklarını tamamlayan yeni ek yan hava yastıklarına sahip, bu da yan çarpışma durumunda yolcuların güvenliğini artırıyor.

Plug-in hibrit tahrikli yeni Wrangler, 280 kW (380 hp) sistem çıkışına ve tamamen elektrikli olarak 42,1 kilometre menzile sahip. Kombine WLTP tüketimi 4,0-3,3 l/100 km, CO2 emisyonları ise 90,8-73,5 g/km'dir. Fiyatı 81.500 Euro'dan başlıyor, önceki modelin fiyatı 69.500 Euro'ydu.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!