İlkbaharda yeni ASX'in piyasaya sürülmesinden sonra Mitsubishi Motors, yeni Colt ile B segmentindeki ürün yelpazesini genişletiyor. Japonlar, "mükemmel fiyat performans ürünü" ile kapsamlı konfor ve güvenlik ekipmanı vaat ediyor.

Yerel pazar için özel olarak geliştirilen Colt'un yeni, yedinci Avrupa nesli, üreticiye göre yakıt tasarruflu sürüş keyfini üst düzeyde konfor ve modern tasarımla birleştiriyor. “Mitsubishi markasının yüzü olan kusursuz Dynamic Shield ön tasarımına ve ikonik üç elmas logosuna ek olarak, ön ve arkadaki çarpıcı LED gündüz farları benzersiz bir ışık imzası sağlıyor. Yepyeni Colt yazısı ve Mitsubishi kelime işareti, modern tasarımı tamamlıyor.”

Yeni Colt, üç farklı motor versiyonu, üç standart donanım varyantı ve giriş niteliğindeki "Intro Edition" varyantı ile sunuluyor. İki saf benzin sistemine ek olarak, 1.6 litrelik benzinli motoru iki elektrik motoru ve otomatik çok modlu şanzımanla birleştiren bir hibrit aktarma organı (HEV) var. Araç böylece 105 kW (143 hp) güç çıkışı elde ediyor.

Colt-Bursa
Hibrit Colt'un birleşik tüketimi 4,4 l/100 km, CO2 emisyonları 101 ila 93,1 g/km olarak verilmiştir. Markanın tüm modelleri gibi yeni Colt da 5 yıl garantilidir. Ek olarak Mitsubishi, hibrit versiyonun çekiş aküsü için sekiz yıl garanti ve 20 yıla kadar mobilite garantisi veriyor.

Temel varyantta, yeni Colt'ta hız sınırlayıcı, trafik işareti tanıma, aktif şeritten ayrılma uyarı sistemi, yaya ve bisikletçi algılamalı bir çarpışma uyarı sistemi ve acil durum fren asistanı ile otomatik hız sabitleyici bulunur. Elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı dış aynalar, klima, ışık ve yağmur sensörleri ve bi-LED farlar da mevcuttur.

Mitsubishi daha fazla ayrıntı vermiyor, bu fiyatlar için de geçerli. Eylül ayında Bursa'daki fabrikasında üretime başlanacak olan serinin 2023 sonbaharında pazara sunulması planlanıyor.

Yorumlar (0)

    İlk yorumu siz yapın!